Can Bonomo Dinle




Online Can Bonomo Şarkıları:
Can Bonomo - Alibaba.
Can Bonomo - Ayıl.
Can Bonomo - Bana Bir Saz Verin.
Can Bonomo - Başkan.
Can Bonomo - Defol
Can Bonomo - Dört.
Can Bonomo - Eurovision 2012 Turkey
Can Bonomo - Meczup.
Can Bonomo - Sakarya Konseri.
Can Bonomo - Sebebi var.
Can Bonomo - Süper.
Can Bonomo - Tophane Rıhtımı.
Can Bonomo - Şaşkın.
Can Bonomo ve Yeni Türkü - Yedi Kule.
Can Bonomo'nun Hayatı (Can Bonomo Kimdir?)
Doğum Tarihi: 24 Mayıs 1987.
Doğum Yeri: İzmir.
Can Bonomo, Aslen Yahudi asıllı Türk şarkıcısıdır. Müziğe, sekiz yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam etti. Bilgi Üniversitesi'nde sinema-televizyonculuk bölümünde okudu. Ses prodükyonu stajı için gittiği Radyo Klas ve Number 1 FM'e daha sonra radyoculuk için başvurarak kabul edildi ve "Can Bonomo Show" adlı programına başladı. Bir süre sonra Radio N101'e geçerek programına devam etti. MTV Türkiye'den gelen teklifi kabul ederek "Rock'n' Dark Express" adlı programı sunmaya başladı. Üniversitede verilen ödevi için hazırladığı "Hoppala" adlı kısa filmi daha sonra Facebook'a yükledi ve film çok paylaşılarak ilgi topladı. Dizi projesi için çalışan Seray Sever bu filmi izledikten sonra Can Bonomo'yu bularak görüşmeye davet etti. Görüşmeye giden Bonomo teklifi kabul ederek +18 adlı dizide başrol oynamaya başladı.
Tanıştığı albüm yapımcısı Can Saban'a bir demo kaydedip gönderdi. İki yıl süren çalışmanın ardından, Can Saban'ın yapımcılığını üstlendiği Meczup adlı ilk albümü Ocak 2011'de yayınlandı.
22-24 ve 26 Mayıs tarihlerinde Bakü'de gerçekleştirilecek olan 2012 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecektir.

Can Bonomo Albüm İndir

Yorumlar